FRU VINTAGE “KLÄNNINGAR”…

“NÄR KAN MAN BÖRJA BESTÄLLA DINA KLÄNNINGAR!!??”

Det känns som om jag liksom dansat in i hösten 2024 och plötsligt visar almanackan mitten på oktober! Vad hände!? Hela september, med sitt varma, soliga väder, var som en enda lång förlängning av en sommar som aldrig tog slut….

Men idag står regnet som spön i backen och för första gången känns det som höst!

Nog har den där “dansen” känts extra trevlig och lättsam i flanell-dressen ur min remake-serie BLOMSTRA! Många tror som sagt att det är klänningar som min kollektion består av, det ser ju onekligen ut så, men i själva verket är det en tvådelad dress, där man kan använda kjol och blus var för sig.

Sydd i delar, från mjukaste flanellskjortor, som Love & Hope Second Hand försett mig med.

Det är så otroligt roligt att få jobba kreativt igen och jag njuter verkligen av timmarna vid mitt ritbord. Att få ihop en blus och kjol, utklippta från återvunna skjortor och liknande, är sannerligen ett tidskrävande pusslande! men det är kul! Man får passa sig för att räkna antal timmar som går åt bara…..

Ni är många som väntat tålmodigt på släppet av mina dressar som ju har, av olika anledningar, dragit ut på tiden. Men nu drar det äntligen ihop sig.! Alla som prenumererar på mitt nyhetsbrev kommer att ha första tjing, så skriv upp dig HÄR om du inte redan gjort det!

Jag är så otroligt glad för samarbetet både med Love & Hope och Sigtuna Hantverkshus Två fantastiska sociala- och arbetsintegrerande företag som verkligen bidrar till ett mervärde av kollektionen. Att få vara med och ge arbete, till människor som av olika anledningar inte klarar den vanliga arbetsmarknaden, känns ju väldigt bra! Både Som Song och Esma, som är “mina sömmerskor” , är dessutom helt otroligt proffsiga och syr perfekta och snygga sömmar. Superviktigt för mig att helheten blir bra såklart, eftersom det ju blir en del av mitt varumärke som de bidrar till.

Plus det faktum att allt material är återvunnet. Win win win!

Att köpa ett plagg från kollektionen Blomstra är hållbart inte bara för miljön, utan även ekonomiskt och socialt! Hur bra!?

Missa som sagt inte chansen utan skriv upp dig på mitt nyhetsbrev “Ett litet brev till 11-kaffet”

Måndag den 21 oktober, kommer det dimpa ner ett riktigt roligt och spännande ”brev till 11-kaffet”! Först till kvarn att beställa en del av remake-kollektionen BLOMSTRA….!