COUNTRYSIDE CAFÉ del 2

Så här nöjda var Herr & Fru Vintage, efter en heldag på COUNTRYSIDE CAFÈ, på Pilgården strax utanför Fornåsa.

Fru Vintage, dvs undertecknad, hade med sig och signerade sin bok ”Att följa sitt hjärta”, och 11-kaffet såklart.

TACK till alla er som kom förbi, käkade våfflor och köpte presenter till morsdag!

Roligast var dock att äntligen få se syrrans & svågerns nyöppnade våffelcafé i färdigt skick! SÅ otroligt mysigt!

Här är de i full gång med dagens förberedelser. Varje lördag mellan kl 11-17 har de öppet, så gott som hela sommaren. Följ dem på @pilgardenfornasa för aktuella uppdateringar.

Inne i den vackra ladan på Pilgården, finns det plats för minst 40 café-gäster. Syrrans man Håkan är en fena på detaljer och har samlat på sig både möbler och cowboy-inspirerade prylar genom åren.

Snyggast klädda var ”familjen High Chaparral” (pappan har jobbat där i många år, bla som stuntman;) som redan blivit stammisar och kommit vid varje öppet tillfälle! ”Det här är en dröm som blir sann för oss”.

Visst är de tjusiga i sina fina outfits!

Bäst av allt är att den belgiska våfflan, som är huvud-nummer på menyn, är väldigt krispig och god! Sylt, grädde och färska bär som topping. Värt hur lång omväg som helst….

Vi säger tack för en supermysig helg!

PS. Ett tips är att boka in sig ett par nätter på Pilgårdens AirBnb, som ligger bara några meter från COUNTRYSIDE CAFÈ. Syrran och Håkan kan tipsa om MASSOR av mysiga vintagebutiker, loppisar och cafèer som ligger i krokarna! Här kan du kika in och se lite fler bilder från deras Drängstuga. Och här. Här hittar du mina tips på loppisar mm i närheten

Bilderna ovan och under är från deras boende, och det är en DRÖM! Här kan du läsa mer och boka! Vänta dock inte för länge, då de har flera stammisar från Tyskland, Danmark och Nederländerna, som kommer tillbaka år efter år;)