Vad får din prioritering i sommar?

Jag är fortfarande så makalöst stolt över mina blomsterodlingar från förra sommaren! Du som känner mig, varit på någon av mina inspirationsföreläsningar eller bara följt mig länge, vet att jag inte är någon odlare egentligen. Trots att jag har trädgårdsmästare i släkten, i rakt nedstigande led till farfar Torsten i Ulricehamn, så har jag tyvärr inte ärvt de där gröna fingrarna.

Dock fick jag några påsar med blomsterfröer, av mina vänner på Florea, så jag strödde dem i tre pallkragar. Och SOM jag plockade buketter hela sensommaren sen. Snacka om vardagslyx!

Under våren och försommaren svämmar mitt Instagramflöde över av kallsådd och trädgårdsplaneringar. Härligt såklart! Inte minst när de sedan förvandlas till de mest prunkande buketter i juli.

Trots detta är kanske är 2024 är året då fler skall ”skita i” sin trädgård!? (läs in andra saker som du lägger mkt tid på, om du inte är någon trädgårdsnörd) Eller åtminstone tagga ner lite, tänka till vad vi lägger vår tid på och prioritera det viktigast vi har. Eller åtminstone ge det lite mer av vår omvårdnad.

Det är så otroligt mycket vi vill hinna under sommaren, och inte minst under semestern. För många är det veckorna på året då allt skall hända. Det nybyggda huset skall renoveras, trädgården skall vara den perfekta Dahlia-explosionen, det skall resas, upplevas och barnen skall vara lyckligast på gatan.

Inget fel på något av ovanstående. Dock är hösten, efter den hysteriska semestern, den tid på året då skilsmässorna ökar och många familjer splittras. Inte alls konstigt.

På något sätt verkar det som att vår parrelation, det viktigaste vi har och det svåraste vi har, är det enda som bara skall flyta på och funka, utan någon som helst ”renovering”, eller omhändertagande.

Detta vill vi ändra på, Mackan och jag! En fungerande och blomstrande parrelation är hela grunden för familjen och dess välmående. Fundamentet i en sund och välmående parrelation gör att allt annat i livet funkar så mycket bättre!

Tycker du att din parrelation är värd lite omsorg? Är du beredd att investera 1 timme/ vecka i den under semestern!? (Jag utgår ifrån att du svarar ja! om du lever med en partner;) Då har vi satt ihop lösningen för er! Och vet du vad; dina barn (om du nu har några) kommer att tacka dig, den dag de blivit så stora att de har vett till det…

Här hittar du vår relationskurs online, som din partner och du kan göra i lugn och ro när ni har tid i sommar. Enkla verktyg som kommer göra STOR skillnad. Flera par har redan köpt den inför semester, dock är detta något ni gör helt själva som par, så du kommer vara i gott sällskap med din kloka investering!(här kan du även läsa vad tidigare deltagare tyckt om kursen)

Detta är det bästa du kan göra för din familj inför hösten! Och för resten av livet.