11-kaffe med framtidstro och malin lindner

EFAE31BB-E6C0-4C0F-9AF6-5E0A7E139477.jpeg

Igår blev jag bjuden på 11-kaffe hos Malin. SÅ mysigt! Vi bor på typ cykelavstånd (well, måste köpa en cykel;) till varandra och jag är så glad för att jag fått Malin i mitt liv. Vi träffades första gången när vi var på Workshop i Västerås, med Sofia Mokkasin och Babes in Boyland.
Här finns ett till inlägg därifrån! Med Malin på bild;)

Vi lärde dock känna varandra på riktigt när jag blev inbjuden till den allra första “Kreativ Kick Off på Villa Strömsfors” som Malin och Katrin Bååth arrangerar tillsammans. Här hittar du ännu ett inlägg därifrån. Oförglömliga dagar med, de flesta, helt okända kvinnor, som kom att bli mina Fjärilssystrar.

0B4658A0-560A-4452-A2AE-FDB531723371.jpeg

Malin är en helt fantastisk person som jag är så tacksam att numera få kalla min vän. Mjuk varm och alldeles underbar. Hon är expert på att plocka fram det bästa hos människor och gillar, precis som jag, att prata om livet på ett djupare plan. Hon är dessutom en av de proffsigaste fotograferna jag känner!

8D84FF49-FDA1-49B9-9054-ABA183F6462C.jpeg

Malin bjöd på nybakt äppelkaka, känner ni doften som fyllde hela hennes kök, och vaniljsås. Himelskt gott!

Så skönt att få drömma lite tillsammans och prata om allt vi vill göra, när denna konstiga tid är över. Då tar vi min elbil och drar på roadtrip minsann. Ser så fram emot att få besöka en rad av alla våra kreativa kollegor runt om i landet. Är ni redo FGL Store, Hanna Wendelbo Katrin Bååth Lisa Burenius Kollijox Eklund Keramik Okens B&B Strömma Farmlodge Krickelin och…… ja, vilka fler vill ha besök måntro;)

Jo, förresten, Emelie Hallberg och Hannes Mauritzson bjudit in oss. Och så är vi väldigt sugna på Skåne! Hade varit roligt att få besöka Ida Magntorn Daniella Witte och Diadonna tex

Åh vad jag ser fram emot alla fina möten framöver!
Nu behöver vi fokusera på framtiden, att det finns ett “sen”, när denna konstiga tid är över. Våren är här och vi går mot varmare tider. Samtidigt som vi är försiktiga och rädda om varandra, genom att såklart hålla oss hemma vid minsta sjukdoms-symtom, så behöver vi varandra mer än någonsin. Ta en promenad, en lunch eller opretentiös fika.

4E207922-0D1A-4AA4-BF73-EC4D04CBE481.jpeg

Nu till något helt annat. Är det liiiite tantvarning att förlora sig i en rad kaffeskedar när man ses? Kanske. Oavsett så blev jag alldes lyrisk när jag insåg att Malin har samma serie silverskedar som jag! Hon fick dem också, precis som jag, av sin farmor på födelsedagarna. Hur fint! Måste erkänna att jag blev lite avundsfrisk på hennes samling. Och ivrig att börja leta fler till min. Det finns ju så många fler rara blommor att tråna efter visar det sig. Finns det någon som vet vad serien heter?

C86C4D11-10C4-40A7-B546-082DC4D7657C.jpeg

När jag kom hem från Malin kunde jag njuta av ett alldeles underbart vackert blombud från House of Flowers! Just nu har de ett helt fantastiskt samarbete med Indiska. I utvalda butiker kan du köpa blombuketter, som annars skulle slängas (pga rådande omständigheter med Corona) och 50 % av omsättningen går till LÄKARMISSIONEN. SÅ bra!!!!!

C485828B-EB61-4287-8073-015F9D46B431.jpeg

Jag måste ta nya bilder, när buketten slagit ut helt, så att den kommer till sin rätt….. TACK Alex med personal för att ni “tar det ni har i era händer” och gör något så bra, som får glädja många!

EA5A4DF8-E643-4441-B432-A2CE0195DA29.jpeg

Som grädde på moset igår, fick jag mitt efterlängtade paket från nya klädmärket Amendi. Detta helt fantastiska, miljömedvetna och nytänkande Klädföretag kräver sitt eget inlägg. Ville bara ge er en liten sneak peak på denna drömmiga dress! Snygg va!? Och SÅ sköööön!

Denna onsdag i Mars, avslutades med middag med vänner på Danyel Coutes fantastiska restaurang Allergrine, på Kammakargatan 22 i Stockholm. Alltså. Mathimlen! Jag åt Tupp för första gången. SÅ gott! Har du provat?

Är man frisk är detta det perfekta tillfället att äta på alla de där populära restaurangerna, där det är näst intill omöjligt att få bord på annars. Lite guldkant på tillvaron samtidigt som vi stöder dem vi vill skall finnas kvar även i framtiden!