Doftschersmin och sommarläsning

Igår firade vi Nelly, th i bild, som tagit körkort!! Grattis Nelly!!

Tv i bild har ni den mkt stolta mamman, som fr.o.m nu kommer att beställa diverse körningar till höger och vänster. väldigt skönt att inte ha någon att skjutsa eller hämta längre, så nu skall hon få ge igen;) Sista barnet som tar körkort! Milstolpe ändå.

Nu kan hon ta sin Kristine på härliga roadtrips i sommar! Bilen blev hennes för ett par veckor sedan. Första ägaren, som fick den som present när hon gick ut High School 1969, hette Kristine. Köpebeviset finns kvar och så även parkeringsbeviset från High School. Så coolt!

Vi har även hunnit med att fira Nellys 24 årsdag i veckan som gått. Långfrukost, bio (ÄNTLIGEN!!! hojtade Nelly när möjligheten kom tillbaka) och ett mysigt restaurangbesök med familjen på kvällen. Så härligt!

Annars njuter jag, tillsammans med Bob och vårt girlband, av allt i trädgården som fullkomligt exploderar i blomning just nu. Inte minst vår enorma Doftschersmin som bara blir större och större. Svärfar har varit där och velat klippa ned den, men jag har stått på mig att den skall förbli orörd och det är jag nöjd med nu. Fick en kommentar på IG om någon som beskurit sin och efter det har den inte blommat…..

Jag har klippt en öppning i busken, så att solen når in. Där älskar mitt lilla gäng att ligga i solen och torrbada. Dagar som dessa håller de dock mest till inne i en av våra lika enorma Syrenbuskar. Där är det svalt och skönt…….

För övrigt är jag i full gån med min sommarläsning. Jag har precis läst ut min första bok av Mari Jungstedt och det blir definitivt fler. Jag började med hennes senaste “Där den sista lampan lyser” som utspelar sig på Gotland. Riktigt spännande och bra! Förutom fler böcker på hög, har jag även en massa fina Table Books som jag tänker ta mig tiden att bläddra i nu under sommaren. Dock allt öppen för boktips så kom gärna med dina bästa!

Föresten; nu utökar jag mitt sortiment på produkter i serien Mormor Ingrid, ekologiskt linne i högsta kvalitet. Snart kan du, förutom kaffefilter och kökshanddukar, även köpa servetter och bordstabletter. Håll utkik i webb-shoppen!