HÖNS OCH HÖSTENS TRENDER 2021

Denna sista tisdag i september började lugnt och skönt. Lille A kom över till oss, eftersom mamma E behövde åka till jobbet tidigt. Vi tände ljus och åt en lång frukost och sedan hann även med en lång stund med legobygge innan det var dags att åka till förskolan.

Väl tillbaka var det dags för en liten foto-sesssion med Bob och hans tjejband, för att visa upp…..hösten. De ställde upp så fint hela gänget. Först ut var lille Bob såklart…..

……han är så fin vår lille kille och passar alldeles ypperligt som hösttupp. Visst matchar han de vackra höstkulörerna, för lövkollektionen 2021, alldeles perfekt.

Näst ut i raden av modeller var Anni-Frid. Hon är en Creme Legbar och också som gjord för att visa upp höstens kulörer. Hennes höstjacka skiftar så fint i brunt, guld och tegelrött.

“Lillan” är en Dvärg Kochin och heter egentligen något annat, som jag inte minns. Hon är den enda som finns kvar av sin ras (när vi köpte dem var de fyra) , förutom tuppen Bob, som är den minsta i kullen, så då blev det helt enkelt Lillan. Visst är hon tjusig när hon blåser upp sin fjäderskrud såhär, lagom till vår fotosession.

Aritha älskar att modella och sträcker upp sig så mycket hon bara kan i sin ljusa höstkappa. Älskar mönstret i svart och grått, som matchar de grå bootsen perfekt. Även hennes röda lilla hatt som bryter av så fint till det ljusa. Det kommer att vara vackert även i vinter när snön har fallit.

Bob, i sin tegelfärgade duffel med cremefärgade inslag passar perfekt ihop med Anni-Frid i samma kulörer. Hon har svarta detaljer som bryter av fint till det beige och gyllenbruna. Gillar hennes senapsgula stövletter till också.

Här har delar av gänget, från vår modell-agentur, radat upp sig efter visningen. Jag tror minsann de inväntar sin utlovade After Work.

Jajamensan. Det bjöds på rönnbär, snitt….jag menar brödsmulor…..

…..och vindruvor. Alla lät sig väl smaka.

Supermodellerna Babsan och Björk, som visade upp zebrarandiga regnkappor och gula gummistövlar, tog gladeligen för sig av rönnbären. En får dock hoppas att det inte blir för mycket av den varan under kvällen….

Mini-modellerna slappnade av så under AW:n att de vände rumporna mot fotografen. Ingen större skada skedd dock. Det gjorde ju bara att vi fick se höstmodet även bakifrån. Fluff verkar vara ett nyckelord……

En mycket lyckad visning av höstkollektionen 2021 måste jag säga. Vi riktar ett stort tack till alla duktiga modeller!