BRODYR OCH ROSA FLUFF

Igår på, morgonrundan i skogen, lyssnade jag på Trendstefan i Johanna Hulanders podd Inredningspodden. Vi får en sneak peak på 2022 års trendspaning och Stefan spår bla att 50 nyanser av beige-eran snart är över. In med färg och mönster. Pärongult och nån typ av lila (minns inte vad han kallade den) är kulörer som Stefan spår kommer få ta plats.
Äntligen är man lite trendig igen då. Om det nu är något att stå efter;) Vårt gästrum tex är en karamell i rosa. Både väggar, tak och lister är målade i samma smutsrosa kulör.Gästsängen kröns av loppade kuddar i blomsterbrodyr och jag älskar dem! Tänker att det väl ändå anstår en mormor, att ha ett rosa rum med broderade kuddar. Eller kanske mer att en mormor kommer undan med det….

Jamen tänk bara vilket arbete som ligger bakom detta vackra, broderade hantverk. Timmar av pyttesmå stygn. Jag blir alldeles varm i hjärtat över att de är så fint bevarade och att jag får ha dem på min gästsäng här hemma. Som små smycken…….

I veckan skall jag välja tapeter till utbyggnaden här på övervåningen. Det blev ju liksom två glasverandor på varandra, när vi renoverade den vattenskadade hallen, så vi njuter redan i ett halvfärdigt umgänges rum för läsning och musicerande. Ser SÅ fram emot att det skall bli klart! Kanske att jag involverar dig i tips på tapet, för det finns sannerligen en hel del att välja på……