FLICKORNAS MAGASIN I LILLA PARIS

Började morgonen med en promenad ute på Vargön utanför Vänersborg. Fåglarna kvittrade, solen sken och jag plockade årets allra första bukett med Vitsippor. Vååååår!!

“Lilla Paris” sägs det om Vänersborg och jag är beredd att hålla med! SÅ pittoreskt och fullt av gamla vackra byggnader. Jag hade kunnat gå runt i timmar och bara dokumentera alla vackra hus……..

Det ryktas att detta helt ljuvliga, lilla kapell, var den plats där Levi Pethrus döpte sig COOLT isåfall.

Målet var dock de här två. Anna & Mia på Flickornas Magasin. Två helt fantastiska systrar som jag träffat som hastigast vid ett par tidigare tillfällen, men som nu känns som “gamla vänner”. Älskar att jag har lyxen att “åka runt och hänga med underbara människor”. Snart kan ni lyssna på vårt 11-kaffe, i en podd helt nära.

Flickornas Magasin är sannerligen värt ett besök! Följ dem på Instagram så ser ni hur de har öppet. Redan på lördag har de loppis-marknad utanför sitt showroom, så passa på om du är i krokarna.

Anna och Mia hade bjudit in mig för att ha en Pop Up med mitt 11-kaffe, kaffeservisen och det ekologiska, kaffefärgade linnet. TACK alla som kom förbi för att säga hej och fylla på med finkaffe!

Igår kväll hade vi dessutom ett supertrevligt event med special-inbjudna gäster. Extra roligt att träffa flera IRL för första gången, som jag följt på IG länge. Så härligt att vi kan ses och umgås igen!

Imorgon drar jag vidare mot Varberg och nya möten……..