COWORKING MONDAY PÅ Villa Strömsfors

Välkommen till Villa Strömsfors och sista veckan i april!

Vissa måndagsfrukostar är helt klart bättre än andra! Att få börja veckan i “Villan”är sannerligen en tiopoängare och jag älskar hur man dukar upp så vackert på den gamla vedspisen i köket. Ljuvligt.

Jag kom hit redan igår och har sovit som en prinsessa i “Mjölnarens Stuga”. Fick sällis av Anna & Mia från FLICKORNAS MAGASIN, så vi satt uppe och käkade tapas alldeles för länge;) SÅ mysigt! Det där när man träffar nya människor som direkt känns som “gamla vänner”. Håll ögonen öppna, för snart kan du lyssna på när vi dricker 11-kaffe tillsammans i podden.

06 imorse skuttade jag (well) upp ur den här sköna sängen och började förbereda för dagens frukostföredrag.

Carin, som är verksamhetschef på Villan, hörde av sig för ett tag sedan och undrade om jag ville komma och föreläsa. Klart jag ville! Älskar när man får helt fria händer att tala utifrån hjärtat. Så det var vad jag gjorde, under rubriken “Att följa sitt hjärta”. Måste man gå samma väg som alla andra? Ska “samhället” verkligen bestämma över mina prioriteringar och hur jag vill leva mitt liv? I korta drag ett föredrag om att våga inse att vi faktiskt kan välja väldigt mycket mer i livet, än vad vi ibland vill erkänna……. Valda delar av min hjärte- resa, som lyssnarna fick följa med på, med början i mitt kaffehus på Bromsta Gård och slut i Addis Abeba.

Ett kvitto på att jag lyckades förmedla det jag ville, var de som kom fram och tackade efterå,t med tårar i ögonen. Ibland behöver vi få tillfället att reflektera lite över hur vi lever våra liv och vad som är viktigt……

(Skulle du vara intresserad av att jag kommer och håller föredrag, mejla mig på marlene@fruvintage.com )

Det kvittar hur många gånger jag återvänder till Villa Strömsfors så blir jag lika förundrad varje gång. Allt är så makalöst vackert och smakfullt in i minsta detalj. Extra fint att få uppleva det med dem som var här för första gången idag. Det är sannerligen en unik plats på många sätt.

Bäst med den här dagen var ändå dem som bestämde sig för att bli månadsgivare hos Läkarmissionen! Tack för att ni vill vara med och förändra framtiden för utsatta människor!

Blir man det via mina kanaler får man ju dessutom en fin premie med mitt 11-kaffe och en handgjord keramikmugg. Gå in här för att läsa mer och registrera dig.

TACK Carin med personal på Villa Strömsfors, för en helt underbar dag! Och TACK för förtroendet att få stå hålla i dagens föredrag!