Bokbubbla och snökaos....

Upptäckte just att jag ju glömt lägga ut det här blogg-inlägget som jag skrev för ett par veckor sedan, närmare bestämt 28 mars;

Jamen välkommen tillbaka då vintern! Eller nåt. Inatt har vi fått 30 cm nysnö och snön fortsätter vräka ned utanför fönstret. Jag vågar knappt säga att jag tycker det är mysigt, men det kan bero på att jag fortfarande är kvar lite i min bokbubbla och inte tänker ge mig ut idag….

…..förutom några små rundor med denna donna, Stina the Little Queen. Hon har börjat löpa för någon vecka sedan, vår gamla dam, så det är hyfsat gnälligt just nu. Hon som inte lämnar sin bädd före kl 11 i vanliga fall, vill gå ut på långpromenad innan vi ens hunnit dricka morgonkaffet.

På tal om bokbubbla så är min formgivare & redaktör, Ida Magntorn, och jag på sluttampen nu. Imorgon skall jag åka till tryckeriet och kolla provtryck på några bilder (bilden ovan är en av dem) och just nu sitter Ida och jobbar med det slutgiltiga omslaget. SÅ spännande! Jag kan liksom inte fatta att jag snart har den i min hand!

TACK förresten till alla er som röstade på omslagsbild på min Instagram. Man kan väl lugnt säga att bilden nedan vann överlägset.

Tätt följt av den här, där jag dansar fram på den gamla grusvägen på Rörbäck utanför Varberg. Båda bilderna är tagna vid samma tillfälle, av min vän, och favoritfotograf, Malin Lindner. Nu återstår det bara att se hur slutprodukten blir…

Onsdag den 3 maj släpps boken och sedan följer ett liten boksigneringsturnè genom landet. Du kan redan nu lyssna på ett avsnitt av min pod, “11-kaffe med Fru Vintage” där jag berättar vilka stopp jag bokat in hittills. Några fler, utöver dem jag nämner i podden, håller jag just på att boka datum med.

Status just nu, ca 2 veckor senare, är att Stina slutat löpa, all snö är borta och Tussilagon blommar för fullt! Halleluja!

Boken är på tryck och idag har jag varit hos Elin på Re:Deco för att planera lite för min bokrelease.

Den 3 maj mellan kl 12-ca 17.30 kan du komma och köpa min bok och få den signerad! Hoppas att vi ses då, eller på någon av alla platser jag kommer besöka under min bokturné!