TULPANFROSSA OCH ÄNGLAVAKT

Jag är så glad att jag hann hem innan tulpanerna blommade över helt. När jag åkte stod de i små fina knoppar och under de knappa två veckorna jag varit iväg så har Mackan skickat bilder och filmer på tulpanhavet. Eller nåja, 3 pallkragar fulla iaf, och det är rekord för att vara hos mig. I höst ska jag sätta dem ännu tätare tror jag dock…

Älskar mixade tulpanbuketter. Ju fler kulörer desto bättre! Håller du med?

Idag passade jag på att skörda dem innan de blommar över. Det hamnade buketter lite varstans.

Dagarna nu; Home sweet home. Äppelträden blommar och allt är skirt och vackert. Alla måltider äts ute och jag önskar bara att någon kunde stoppa tiden. Please. Maj började ju precis….

Redan morsdag på söndag!

Min bok ”Att följa sitt hjärta” måste ju ändå vara den bästa morsdagspresenten! Ett blickfång att ha liggande framme och bläddra i varje dag, inspireras av vackra bilder och texter. Beställ här idag, så hinner den fram i tid.

Jag är som sagt glad att jag hann hem innan dessa vackra blommat över. Fast egentligen är jag tacksam att jag alls kom hem.

I söndags när jag åkte hem från min lilla turné, lite tidigare än beräknat eftersom jag vaknade med feber och ont i halsen, så hamnade jag i seriekrock utanför Örebro.

Tack och lov hade vi ingen hög hastighet, men det blev ändå en rejäl smäll. Chock och buckliga bilar när en gammal cheva fick problem med bromsarna. Den körde in i bilen bakom mig och bilen bakom mig körde in i mig.

Det hela sker på e n hundradels sekund och efteråt satt vi alla 3 kvar i våra bilar en lång stund. Vad var det som hände precis!!?

Stackars killen i chevan, han var heeelt knäckt! Inte för att han kört in i oss utan över att bilen blev helt förstörd. Den gick inte att köra alls. Surt.

Tack och lov var vi alla oskadda, men idag var jag ändå och kollade upp min rygg. Har haft ont sedan början på året och det blev inte direkt bättre av att bli påkörd bakifrån. Inväntar nu kallelse till magnetröntgen……

Avslutningsvis; var rädd om dig och låt varje dag räknas!

PS. Ska såklart berätta mer om min boksigneringsturné framöver.