ÖfVre fabriken och nääs….

IMG_6197.jpeg

Just nu befinner vi oss i Göteborg några dagar, Mackan och jag. Närmare bestämt på Nääs Fabriker mellan Alingsås och Göteborg.

Vi har pratat om att åka hit i flera år, men det har liksom aldrig blivit av. Men nu så.

Och oj vilket härligt ställe! Ovan ser man utsikten från vårt fönster….

IMG_6202.jpeg

…..och lyfter man blicken ser man över till Nääs Slott. Verkligen magiskt vackert!

Vi började med bastu (min egen lille finne var överlycklig såklart;) och bad i sjön direkt när vi kom hit igår. Det finns även härliga bubbelbad och det var ljuvligt att sitta och bubbla precis vid strandkanten med solen i ansiktet. För ja, vi hade sol en stund när vi kom och sen hann vi även med snö och ett skyfall. Hej April. Skönt att åtminstone du levererar som du ska….

IMG_6209.jpeg

Anledningen till att vi är här nu är att Mackan skall avsluta ett byggprojekt och jag, som jag berättat tidigare, håller på med en hemlig ”grej” på Öfvre Fabriken, tillsammans med skräddare Jennie på State of Weaver, Skrädderiverket.
Det ligger ett stenkast från Nääs så det passade perfekt att bo här. Ser SÅ fram emot att visa och berätta för dig framöver…..

IMG_5116.jpeg
IMG_6222.jpeg

Imorse, efter frukost, tog jag den korta promenad under viadukten och var där på några minuter.

IMG_6238.jpeg
IMG_6233.jpeg

SÅ vackert och intressant ställe. Ser fram emot allt som kommer att hända där framöver…..

IMG_6248.jpeg
IMG_5163.jpeg

Imorgon och på torsdag blir det podd-inspelning, så häng med mig på Instagram om du vill.
Nu skall vi strax gå ner och käka middag på restaurangen här på Nääs. Känns så lyxigt att få några dagar på tu man hand med käre maken. Det gäller att investera i det man vill skall blomstra. Right…?