Louis POulsen, hönor och huskvarna…

Jag började, som vanligt, min morgon med att släppa ut Bob och hans tjejband. Idag extra glada över uppehåll i regnandet, så att frukosten kunde intas ute i trädgården.

Lilla Edith (Piaff) var jag tvungen att lyfta ut från redet i vanlig ordning, ilsket kacklande. Hon skulle ligga och dra sig hela dagen om hon fick (läs liggsjuk-vill ruva och kläcka kycklingar) och därmed svälta ihjäl. Och det vill en ju inte riskera…..

Själv drog jag in till storstan för höstens första event (yey!) som gick av stapeln hos Trendgruppen Pr. Så mysigt att äntligen kunna träffa ”kollegor” igen. Karin Sköldeberg med personal, bjöd på en supergod frukost och en presentation av fantastisk ljussättning från Louis Poulsen.
Tack alla för en trevlig morgon!

Efter god pressfrukost, och ett spännande möte med Karin, drog jag vidare söderut. Närmare bestämt till Huskvarna. Imorgon skall jag nämligen dricka 11-kaffe med en spännande person här i trakten. Ett samtal som du kommer kunna lyssna till i min podd i höst.

På lördag skall jag dessutom Poppa Up hos Katrin Bååth med mitt finkaffe och Farmor Emy (min handdrejade keramikservis) och Mormor Ingrid (min ekologiska linnekollektion färgad i kaffe)

Så, nu blir det ett par nätter på Stadshotellet i Huskvarna. Ett supermysigt ställe som visade sig vara en perfekt chansning. Jamen en egen nalle på rummet, och blombroderade finheter på en vacker, gammal kakelugn, vad kan gå fel liksom…..

Det bästa jag vet, när man kommer till en ny plats, är att ta en långpromenad med kameran i högsta hugg. Samtidigt som man jobbar på sina (minst) 10.000 steg/dag, så får man frisk luft och får njuta av vackra hus och omgivningar. Två flugor på smällen ju. Eller ja, tre….

Tyvärr blev det en kortare runda än jag tänkt, eftersom himlen plötsligt öppnade sig över Huskvarna. Jag fick störta tillbaka till hotellet, totalt dyblöt, eftersom regnkappan hängde kvar på rummet…

Här hade jag tänkt inta en god middag, men det fick bli roomservice och ett varmt bad istället.

Nu skall jag kolla på ”En kväll för vår planet”.

Godkväll!