FARMERS MARKET PÅ STRÖMMA FARMLODGE

Men wow! Vilken makalöst härlig helg vi har haft på Strömma utanför Varberg!

Äntligen var det dags för Farmers Market! Sveriges hjärtligaste, proffsigaste, snyggaste, godaste och mest familjära marknad. Under två höstdagar har vi……

……kunnat köpa bla närodlade grönsaker……

…..och vackra blombuketter….. (och även bla vintagekläder, keramik, blomsterlök, secondhand-prylar, en massa vackert hantverk och ätliga produkter)

….och en massa god mat! Idag hann jag med både svamp-tacos och våfflor med björnbär och grädde. Gött!! Foodtrucks med älgkebab, lax-tacos, hamburgare, halloumi-sticks och vegansk glass. För att nämna några.

Dessutom har det bjudits på bra live-musik, i nästan varje hörn, från både lokala och tillresta sångare och musiker. Verkligen rena Nashville-stämningen!

Jag har haft den stora äran att få sälja finkaffe till en massa trevliga människor. Det är ju det som är det allra bästa-mötet med dig! TACK till alla er som kommit fram och hälsat och berättat att ni följer mig på Instagram, läser bloggen och lyssnar på podden! TACK TACK TACK!! Från djupt av mitt hjärta! Det värmer så mycket mer än ni kan ana…….

Två av alla härliga utställare hade jag precis bredvid mig; mor och dotter, Eivor & Josefin, som driver Lilla Hälsoträdgården och Gavies Gårdar. SÅ goa och fina! Ser fram emot att ses snart igen!

Och så MARINA! Drottningen av Strömma Farmlodge. En power-woman, entreprenör av rang och en stor inspiration för mig och så många! TACK för den glädje du sprider Marina! Tack för att du är så varm och inkluderande, och för att du skapar platser som så många får njuta av!

Det är Marina som startat och driver Farmers Market, tillsammans med ANNA…..

….och LOVISA. Ingen tillfällighet att jag var tvungen att fånga dem i farten;) Ytterligare två power-girls som jag är så glad att jag fått lära känna!
Ni tre gör den här världen till en mycket trevligare och bättre plats! TACK för er!

Och TACK för att jag fick vara med på ett hörn! Jag ser redan fram emot nästa år. så jag bokar in min “inpinkade plats” redan nu. På återseende!