VIP MOMENTUM ledarskapskonferens!

Alltså. Nyp mig i armen. PLEASE!

Den 13-14 september, under årets coolaste business-konferens VIP MOMENTUM, ska jag få stå på samma scen som kvinnan ovan, som bla fått följande utmärkelser;

Näringslivets Mäktigaste Kvinnliga Entreprenör, Årets VD och Årets Kvinnliga Stjärnskott, Årets Superhjältinna.

Dvs ingen mindre än Pernilla Ramslöv her self!

”Pernilla Ramslöv är serieentreprenör med mer än 25-års erfarenhet som ledare. Idag är hon VD och grundare av NOX Consulting, ett konsultbolag för egenföretagare inom IT. Med 3000 kvalitetssäkrade konsulter i nätverket bidrar NOX varje dag till att leverera rätt kompetens och personlighet till rätt uppdrag”

Här hittar du mer info om Pernilla Ramslöv och hennes företag.

Även en annan av key-note-talarna, Jan Liljero, ser jag fram emot att höra! Vad sägs om;

Styrelseproffs, coach och mentor som fått utmärkelsen Superföretag och har rankats som ett av Europas kulturstarkast bolag av Great Place to Work.

Jag har haft turen att få lyssna till Jan Liljero, bla i ämnena teambuilding och självledarskap och han är verkligen OTROLIGT kunnig och intressant! Jag vågar säga att endast hans föredrag kommer att vara värt konferensavgiften! Ja, så du fattar ju att du inte vill missa dessa spännande dagar….

Själv skall jag få öppna hela konferensen (nyp mig igen tack!) som en av key-note-talarna, under rubriken ”Dina största framgångar i företaget börjar hemma”. Det är verkligen en DRÖM att få tala över mina hjärtefrågor- familj, relationer och om att lägga den allra viktigaste grunden för att lyckas i allt vi gör! TACK Emmeli Ahlander, grundare av Momentum och ledarskapsakademin, för det stora förtroendet!

VIP MOMENTUM är en 2-dagars ledarskapskonferens för företagsledare, entreprenörer och egenföretagare. Men även för dig som bara är nyfiken och vill nätverka med spännande och drivna människor!

BUSINESSKONFERENS FOKUSERAT PÅ ATT DRIVA HÅLLBAR TILLVÄXT GENOM ATT LEDA MED HJÄRTAT
OCH VÄXA TILLSAMMANS, NÄTVERKA MED FÖRÄNDRINGSSKAPARE OCH BANBRYTARE!

HÄR kan du läsa mer och anmäla dig! Missa inte att använda min kod fruvintage15 så får du 15 % rabatt på avgiften!

På fredagkvällen blir det galamiddag med live-underhållning på Hotell Högland i Nässjö, där hela konferensen går av stapeln.

Jag tror, ärligt talat, inte att du kan börja din höst på ett bättre sätt! Inte minst om du vill bygga ett hälsosamt liv som egenföretagare eller chef/ledare för ett företag. Nyckeltemat för hela konferensen är att göra det vi gör med hjärta och brinn för människor! SÅ bra!

Jag vill avsluta med att säga; har du inte redan anmält dig GÖR DET NU! Gör du det HÄR får du dessutom ett avdrag på 15 %. Vad väntar du på!!? Jag hoppas VERKLIGEN att vi ses den 13-14 september!

PS. Redan ikväll, torsdag 8/8 kl 18, kan du vara med helt gratis på en PRE SUMMIT! Där får du mer info och får höra några av talarna presentera sig! Häng på vetja! Länken till gratis anmälan hittar du här!