Välkommen september!

1 september idag, och sommaren fortsätter för fullt! Augusti har varit en enda stor sol, iallafall hos oss i Stockholmstrakten, och värmen verkar inte lämna oss på ett bra tag. Nästa vecka ser det ut av bli upp emot 30 grader…..

Vi har verkligen haft en helt underbar sommar och nu känns det helt ok med lite rutiner. Eller ja, rutiner och rutiner. Det blir inte särskilt mycket av den varan när man kör ”sitt eget”, alla dagar är olika och det är det jag älskar!

Dock blir det en klart ny rutin alla tisdagar framöver, med start nu på tisdag. Då skall jag få hänga med en av mina små favoritmänniskor- ”farmors Lilla V”, som syns på bilden ovan. Mamma Ida börjar jobba deltid, 2 dagar i veckan, så då skall vi hjälpas åt och pussla så att Lilla V inte behöver börja förskolan. Farmor är nöjd och glad.

På måndag och onsdag blir det förberedelser och övning inför mitt föredrag på VIP MOMENTUM. Skall även klippa färdigt en dress i min nya remake-serie BLOMSTRA!

På torsdag drar jag iväg på en ny spännande roadtrip i samarbete med Västsverige och det ser jag verkligen SÅ mycket fram emot! Deras resor brukar vara roliga & välplanerade, med spännande stopp på härliga destinationer, god mat, bästa fikat och mycket nytt att upptäcka i västra delen av vårt vackra Sverige! Jag ÄLSKAR verkligen att få visa upp vårt unika land. Det finns ju SÅ mycket kul som man inte har en aning om….

Bilden ovan är inför resan förra sommaren, ( Nellys lilla dvärgtax Gunnel trodde in i det längsta att hon skall få följa med) då jag fick vara med och presentera ”TJÖRN- the island of art”. Helt fantastiska dagar, som du kan läsa mer om här

Även då var min dotter Nelly med som chaufför och assistent. Här i skulpturparken Pilarne. Hon har även hyfsad kameravana, så det är ett perfekt sällskap.

Den här gången går vår utflykt under temat “Kulturhöst i Västsverige” och jag är så taggad på att få visa upp nya guldkorn i form av spännande utställningar, hantverk, museer och en massa god mat och fika såklart!

Jag tänker inte avslöja vart vi skall åka ännu, stay tuned;) men här kan du läsa mer om “En höst full av kulturupplevelser”. Välkomna att hänga med i slutet på veckan och få en massa tips på härliga utflykter i höst!