Månadsgivare hos Läkarmissionen

Idag är första dagen på länge som inte bjuder på sommarvärme, det har regnat och faktiskt börjat kännas lite höstligt. Dock fortsätter jag hävda att vi har en hel sensommarmånad kvar i september. Right?

Jag passade iallafall på att förlänga sommaren inomhus, genom att plocka in en bukett Rosenskära. Visst är de helt fantastiskt vackra! Gillar särskilt sorten som heter Cupcake.

TACK Florea Garden för helt fantastiska fröer! Det växer så det knakar och det blir massor med blommor på låååånga stjälkar.

Idag packade jag även upp en spännande låda med handgjord keramik. Det var Tonje Pihlblad Bengtsson, som driver Tonjes keramik, som skickat ett bidrag till min premie hos Läkarmissionen. När du blir månadsgivare hos dem, via mina kanaler, så får du en påse av mitt 11-kaffe, samt en handdrejad keramikmugg från en av ”mina” keramiker. Helt enkelt fantastiska hantverkare som väljer att ”använda det de har i sin hand” för att göra skillnad.

Visst är de superfina! Som små dalmatiner🖤

I höst ger jag mig ut på flera event med min inspirationsföreläsning. Då brukar många välja att bidra till en bättre värld genom att bli månadsgivare, bästa sättet att stödja en hjälporganisation i längden, så det brukar gå åt ett gäng keramikmuggar och kaffepåsar! Jag är SÅ otroligt glad och tacksam för det!

Är du keramiker och vill vara med och bidra? Mejla mig på marlene@fruvintage.com

Tillsammans gör vi den här världen till en lite bättre plats!

PS. Gå in HÄR om du också vill bli månadsgivare hos Läkarmissionen, och få min fina premie!