Sitter under ett av våra äppelträd och lyssnar till suset i trädkronorna och Lilla V:s små andetag i vagnen bredvid. Njuter av sensommarvärmen och att få ha det såhär bra! Tacksam för så mycket! Inte minst att halva frysen är fylld med äppelmos från våra träd. Vad hände liksom. Under alla år vi bott på vår gård så har vi sagt ”vi borde göra ngt med alla äpplen”, och nu händer det. En bidragande orsak kan vara att Lilla V älskar äppelmos till frukostgröten och det måste ju såklart farmor fixa. Även ett gäng påsar med äppelklyftor för vinterns pajer. Sån lyx ju!

Såhär års längtar jag f.ö alltid efter att få plocka in mina pellisar från kaffehuset. De passar in så bra i ”rosa verandan” och så blir det ju så ombonat och mysigt! Eller hur…?

På tal om ombonat så bidrar även mina broderade loppisfynd till hemtrevnaden. Kan inte låta bli att köpa när en hittar detta fantastiska hantverk. Tänk så många timmars arbete…

Älskar även den vackra tapeten med kaffeplantor, från Ulricehamns Tapetfabrik! Har den i en brun nyans också, nere i köket. Klart kaffetanten ska ha kaffetapet från sin hemstad.