VIP MOMENTUM- ledarskapsakademin!

Emmeli Ahlander,

Du är sannerligen en stjärna!

TACK för 2 fantastiska dagar med företags- och ledarkonferensen VIP MOMENTUM! Du har verkligen skapat något historiskt genom att samla företagare och andra drivna människor, som gör det de gör med HJÄRTAT.

TACK, inte minst för att du gav oss möjligheten att mötas på ”riktigt”, och inte online.

TACK för ditt engagemang, mod, driv och din inre övertygelse! Det har smittat av sig dessa dagar!

TACK också för att jag fick den stora äran att inleda hela konferensen under rubriken ”Dina största framgångar som företagare (och/eller ledare) börjar hemma”.

Flitens lampa har verkligen lyst dessa dagar och vi har alla blivit både utmanade och inspirerade, på så många sätt! Konferensdagarna modererades av fantastiska Ulrika Bilby, . SÅ proffsig!

Att få mötas på riktigt, åh vad jag älskar det! Inget zoom-möte i världen kan väga upp känslan av att få ge en kram, äta tillsammans och skratta i samma rum. Oslagbart!

Galamiddagen var inget minus direkt…

Jan Liljero

….inte heller alla grymma talare! Snacka om lyx att få lyssna till både nystartade och erfarna företagare & ledare som delade mig sig av sina erfarenheter! Att få råd & verktyg som; ”vikten av att leda sig själv innan man kan leda andra”, ”gör man det viktigaste först får man mycket gjort på 8 timmar”, ”skapa dina daily fives för att hålla i längden”, ”varför gör du det du gör-vad driver dig”, vi har inga löften om en morgondag-SÅ VAR RÄDD OCH DINA RELATIONER OCH LEV LIVET FULLT UT NU!!”

Föredragen innehöll även ekonomiska strategier, verktyg för hur man bygger team och jobbar med människor “som inte är som jag”, och hur vi kan hänga med i utvecklingen och jobba med AI. För att bara ge några få exempel. Sådana här dagar går dock inte att återberätta rättvist, det är bara att hänga med på nästa VIP MOMENTUM-konferens! (du har härmed inget val Emmeli;) Håll utkik på LEDARSKAPSAKADEMIN för att ha koll på allt spännande framåt!

Magnus Carlson- Carlson Communication

Henric & Paula- Strongminds

Elin Ihreborn- People & Stories

Gabriell Lekeby- Sunify VA

Pernilla Ramslöv- Nox Consulting

Jessica Keller- Global Leadership

Daniel & Veronika- Slipp Redovisning

Sandra Furulund- High Perf Coach

Paula och Henric, sicket härligt par! Det finns ju så många underbara människor, som känns som en ynnest att få träffa, och som jag gärna skulle hänga med igen……

Till sist;

TACK till alla er som köpte min bok och mitt 11-kaffe, men framför allt till er som valde att bli månadsgivare till Läkarmissionen! Tillsammans gör vi den här världen till en bättre plats!

Skickar med texten till min sista slide i föreläsningen jag hade i fredags. En bra påminnelse att börja varje dag med!

Ingenting du gör, eller inte gör, förändrar ditt värde som människa.

Det var redan fullvärdigt när du tog ditt första andetag.

Beständigt tills du tar ditt sista.

Så gå ut i dagen med högburet huvud.

Lev det liv som är ditt.

Somna på en bädd av förtröstan

Och minns att din plats i världen bara kan fyllas av dig.

Aldrig för det du gör.

Endast för den du är.

Alla bilder, utom den sista på mig (ovan), är tagna av proffsiga Sofia Beijer som äger och driver på NOOR STUDIO Sofia hade en jättebra workshop under rubriken “Hur du skall tänka kring bilder som lyfter ditt varumärke”